Victoria HolidaysVictoria Holidays
Forgot password?


СЪРБИЯ

роял-клуб-елените
цени от:86.00лв.

Роял Касъл Дизайн & Спа 5* в.с. Елените България

Най - добрият морски СПА хотел в България. Перфектно съчетание от планина, море и СПА. Конферентна зала за 300 човека и най - добрият ресторант за Вашия сватбен ден.

роял-парк
цени от:49.00лв.

Роял Парк Хотел 4* в.с. Елените България

Четири звезден хотел на първа линия за перфектна семейна почивка на брега на морето с богата детска анимация и аква парк за децата. All inclusive, голям външен басейн и пясъчен плаж.

Роял Бей
цени от:62.00лв.

Роял Бей Хотел 4* в.с. Елените България

Невероятни панорамни гледки от двойните стаи море. Препоръчан за тиха семейна почивка. Най - спокойната част на комплекса, не голям хотел, добра кухня и анимация за малки и големи.

цени от:44.00лв.

Вили Елените 3* в.с. Елените България

Изключително подходящи за семейна почивка, включително с малко бебета. Дирекетн излаз на тревната площ, непосредствена близост до плажа, All inclusive и много изненади за децата.

цени от:46.00лв.

Хотел Андалусия Бийч 3* в.с. Елените България

Хотел Андалусия се намира на плажа. Подходящ е за почивка с деца и е в непосредствена близост до аква парка на комплекса, супермаркета и амфитеатъра. Хотелът предлага условия за спокойна почивка, пясъчен плаж и много изненади за децата.

хотел-атриум
цени от:46.00лв.

Хотел Атриум Бийч 3* в.с. Елените България

Хотел Атриум се намира на 10 м. от плажа. Подходящ е за почивка с деца и е в непосредствена близост до аква парка на комплекса, супермаркета и амфитеатъра. Хотелът предлага условия за спокойна почивка, пясъчен плаж и много изненади за децата.

империал-палас
цени от:53.00лв.

Империал Палас 5* /ех. Виктория Палас / к.к. Слънчев бряг България

Империал Палас е бившият Виктория Палас и е разположен непосредствено до плажната ивица на Слънчев Бряг. Подходящ е за млади хора, близо до множество заведения, аква паркове и други атракциони.

Чайка Бийч Ризорт
цени от:55.00лв.

Чайка Бийч 3* к.к. Слънчев бряг България

Хотел Чайка Бийч Ризорт 3* е позициониран на пръва линия в комплекса Слънчев бряг в близост до най - известните и добри заведения. Подходящ за млади компании, All inclusive, много широка и пясъчна плажна ивица.