VILI YAGODA I MALINA 11

Вилно селище “Ягода и Малина” 3*

Вилно селище “Ягода и Малина” 3*

Местоположение на Вилни селища “Ягода и Малина” 3*, к.к. Боровец

Двете вилни селища са разположени в непосредствена близост едно от друго – сред красива, вековна борова гора, на тихо и спокойно място в края на Боровец. Центърът на курорта е на около 2 км или 30 мин пеша.

 

Настаняване във Вилни селища “Ягода и Малина” 3*, к.к. Боровец

Вилно селище “Малина”

  • Селището разполага с 28 уютни дървени двуетажни къщички, полски тип, в които могат да се настанят до 6 души.Всяка къщичка разполага със собствена кухня, обзаведена и оборудвана за самостоятелно приготвяне на храна, две отделни спални помещения, хол, баня с тоалетна и уединено място около вилата, което прави МАЛИНА предпочитано място за почивка на по-големи семейства и групи приятели.

Вилно селище “Ягода”

  • Вилно селище „ЯГОДА“ наброява 40 дървени вили финландски тип: 16 стандартни , 10 луксозни със собствена сауна и 14 икономични вили.Всяка къщичка разполага със собствен кухненски бокс, обзаведен и оборудван за самостоятелно приготвяне на храна и уединено място около вилата.Вилното селище разполага с ресторант, където можете да се насладите на вкусни ястия, богата гама от напитки и приятна атмосфера.

Услуги във Вилни селища “Ягода и Малина” 3*, к.к. Боровец

Гостите на вилни селища „Ягода“ и „Малина“ са добре дошли в Ресторант „ЯГОДА“. Ресторант „ЯГОДА“ е с капацитет 90 места. Построен в типичен за финландското селище стил, ресторантът предлага на своите гости отлична кухня с богат асортимент на български ястия и уютна атмосфера.

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print
Telegram
Facebook

Форма за запитване по офертата

Manual Booking - Email

Още предложения за настаняване

Новогодишни предложения