palm-tree-apartments-psakoudia

Sunstone Villas – наем на вили до морето

Sunstone Villas – наем на вили до морето

Sunstone Villas – местоположение

Халкидики е благословено място, с несравнима природна красота и с повече от 3000 години история. Неговата дестинация е забележителна и ненадмината, докато комбинацията от пищната флора на планината Холомонтас и кристално чистото море на Торонайос и залива на Атон е уникална.

В тази благословена дестинация Sunstone Villas представляват прекрасни и луксозни вили от слънчев камък, топли и подходящи за семейства, които ви очакват за вашата ваканция. Вилите се намират в селцето Псакудия, на 5 км от Геракини и само на 360 км. от София.

Sunstone Villas – видове вили и описание

Villeta Magnolia: Намира се във малък вилен комплекс на 50 м. от плажа, на първи етаж със собствена градина. Площ 31 кв. м. с 2 стаи, малка кухничка, баня с тоалетна и прекрасна тиха тераса. Предлага безплатен паркинг непосредствено пред къщичката, безплатен интернет. Разполага с климатик, оборудван кухненски бокс, малка печка, хладилник. Подходящо място за настаняване на 2ма възрастни и 2 деца. Стаите са много компактни. Плажът е непосредствено пред вилата, на около 50 метра с прекрасен, модерен бийч бар, удобни и големи шезлонги. Чадърите и шезлонгите на този бийч бар са срещу заплащане и консумация от бийч бара. Но в селцето има голяма плажна ивица с множество бийч барове, където чадърите и шезлонгите са безплатни срещу консумация.

Palm Tree Apartments: Отделна сграда само с апартаменти непосредствено пред плажа с квадратура по 31 кв. м. Подходящи за настаняване до 4 човека, препоръчително по 2ма възрастни и 2 деца, тъй като стоичките са маломерни. Предлагат безплатен интернет, тераси, климатик, телевизор и безплатен паркинг пред апартаментите. Пред тях се намира и детска площадка. Плажът е непосредствено пред апартаментите, на около 30 метра с прекрасен, модерен бийч бар, удобни и големи шезлонги. Чадърите и шезлонгите на този бийч бар са срещу заплащане и консумация от бийч бара. Но в селцето има голяма плажна ивица с множество бийч барове, където чадърите и шезлонгите са безплатни срещу консумация.

Sunstone Villas:
* Villa Maria: на 200 метра от плажа, 100 кв. м. на два етажа. Подходяща за максимум 5 човека. Разполага с 2 спални и хол, оборудван кухнески бокс, 2 телевизора, безплатен интернет, 1 баня, климатик, миялна машина, безплатно място за паркиране пред къщите.
* Villa Elena: на 200 метра от плажа, 100 кв. м. на два етажа. Подходяща за максимум 5 човека. Разполага с 2 спални и хол, оборудван кухнески бокс, 2 телевизора, безплатен интернет, 1 баня, климатик, миялна машина, безплатно място за паркиране пред къщите.
*Villa Bella Vista: на 200 метра от плажа, 85 кв. м. на два етажа. Подходяща за максимум 5 човека. Разполага с 2 спални и хол, оборудван кухнески бокс, 1 телевизор, безплатен интернет, 1 баня, климатик, безплатно място за паркиране пред къщите.

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print
Telegram
Facebook

Форма за запитване по офертата

Manual Booking - Email

Още предложения за настаняване

Новогодишни предложения