RUSKOVETS RESORT 14

Русковец Термал СПА & СКИ Резорт 4*

Русковец Термал СПА & СКИ Резорт 4*

Местоположение на Русковец Термал СПА & СКИ Резорт 4*

Русковец Термал СПА & СКИ Резорт е разположен в курортното градче Добринище, на 6 км. от Банско – зимната столица на България и Балканите.

Комплексът е изграден на южен склон с красив поглед към върховете на  Пирин.  Природата тук се усеща с всеки дъх.

Тук ще намерите спокойствие и уединеност за пълен релакс и в същото време – богата гама от хотелски услуги за безгрижна ваканция.

Настаняване в Русковец Термал СПА & СКИ Резорт 4*

В хотелската сграда са разположени 22 едноспални апартамента „Джуниър“ с площ 60 кв.м. и 11 апартамента „Сеньор“ с по 2 спални и по 2 бани във всеки, с площ 80 кв. м.

За хората в неравностойно положение е осигурен специално оборудван апартамент, както и достъп с инвалидна количка до всички нива в хотелската сграда.

В комплекса са изградени 42 удобни самостоятелни къщи:  „Вила Фамилия Комфорт“ с площ от 118 кв.м. и „Вила  Фамилия Лукс“, с площ от 130 кв. м. Те са на не повече от 30 м.  от основната хотелска  част, а достъпът до хотелската част е по каменни пътеки с иновативно изпълнен дренаж, който осигурява суха настилка по всяко време на годината.

Услуги в Русковец Термал СПА & СКИ Резорт 4*

На разположение на гостите са вътрешни топли минерални басейни за възрастни и деца, сауна, парни бани, кнайп пейка, фитнес.

На територията на комплекса има закрити минерални басейни, а на открита панорамна тераса с директен достъп от басейните, са разположени две дървени джакузита с минерална вода, които се ползват целогодишно.

На разположение на гостите на комплекса са ресторант, пицария, лоби бар, клуб за партита, както и детски кът за най-малките.

През зимата Русковец Термал СПА & СКИ Резорт осигурява безплатно:

  • Трансфери с минибус по разписание до началната станция на ски лифта в Банско
  • Отопляем ски гардероб за гостите, настанени в хотелската сграда
  • Самостоятелни отопляеми ски шкафове във всяка фамилна къща на комплекса
  • Камини във всички вили

 

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print
Telegram
Facebook

Форма за запитване по офертата

Manual Booking - Email

Още предложения за настаняване

Новогодишни предложения