rachoni-resort-thassos

Rachoni Resort 3*

Rachoni Resort 3*

Rachoni Resort – местоположение 

Rachoni Resort 3* се намира на о-в Тасос, заливът Скала Рахониу, на брега на морето с пясъчен плаж. Хотелът е с перфектно местоположение за семейства с деца и най – вече на любителите да бъдат настанени изключително близо до брега на морето.

Rachoni Resort – настаняване 

Хотелът предлага двойни, тройни, четворни и фамилни стаи, всичките подходящи за настаняване на семейства с деца. Част от помещенията са с гледка море. Всички помещения са просторни и със слънчева светлина и разполагат с  телевизор, сейф, климатик, балкон.

Rachoni Resort 3*  – удобства

Хотелът разполага с басейн, малка зелена територия, чадъри и шезлонги на плажа, фитнес, тенис на маса, сауна и водни спортове. Бийч бар и ресторант са на разположение на гостите на хотела, като хотелът предлага настаняване на база закуска и вечеря или all inclusive. Хотелът разполага и с бар край басейна. Хотелът разполага с детски басейн.

 

От 01.01.2018 г. Гърция въвежда градска такса за нощувките на туристите. Таксата се прилага от хотели, апартаменти и студиа, изчислява се на брой нощувки и категория хотел и се заплаща само и единствено на място.
Таксата е в следните размери:
• за 5* хотели – 4 евро на стая, на нощувка;
• за 4* хотели – 3 евро на стая, на нощувка;
• за 3* хотели – 1.50 евро на стая, на нощувка;

• 2*, 1* хотели – 0.50 евро на стая, на нощувка;

Виктория Холидейз не носи отговорност за промяна на стойността на градската туристическа такса от страна на гръцкото правителство.  

 

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print
Telegram
Facebook

Форма за запитване по офертата

Manual Booking - Email

Още предложения за настаняване

Новогодишни предложения