makryammos-bungalows

Makryammos Bungalows 4*

Makryammos Bungalows 4*

Местоположение на Makryammos Bungalows 4*

Хотел „Makryammos Bungalows“ се намира в северната част на остров Тасос. Разположен е на място с рядка природна красота, с изглед към Егейско море, върху склон на хълм, покрит с борови дървета, спускащи се към живописно крайбрежие и е една от най – препоръчаните хотели за почивка в Гърция.

Плаж на Makryammos Bungalows 4*

Плажът на Макриамос на остров Тасос винаги е бил ценен заради чувството на спокойствие, излъчвано от неговите сребърни пясъци и изумрудени плитки води. Подарете си отиване до едно от най-примамливите места на острова. Кристалните води на  плажа на Makryammos Bungalows 4* притежава син флаг и е идеалното място за плуване. За малките, плиткото пясъчно дъно е идеално за първа среща с морето. Потопете се набързо в морето и легнете обратно на Вашия шезлонг или тръгнете към малкия остров, и вижте колко мидени черупки можете да намерите. Привечер, когато слънцето залязва, погледнете към небето и морето, слели се в едно, във виолетова цветова симфония. От друга страна, ако искате да се отпуснете и да релаксирате, винаги можете да получите подмладяващ масаж точно до плажа: оставете всичките си мускули да се отпуснат, усетете лекия бриз под сянката на беседката и забравете всички свои грижи.

Настаняване в Makryammos Bungalows 4*

Хотел Makryammos Bungalows 4* предлага голям избор от стаи, помещавани в каменни бунгала, вдъхновени от местната архитектура. Наскоро реновирани, те разполагат със самостоятелни веранди с примамливи изгледи към Егейско море и градините на Макриамос на остров Тасос

За децата гости на Makryammos Bungalows 4*

Макриамос е наистина уникален свят за децата и затова искаме те да разполагат с всичко, което ще направи техните приключения незабравими! В Mini Club децата могат да се присъединят към програмата “Корморанче” (Little Cormorant), където екип от професионалисти им помага да открият тайните, скрити в морето, да се сприятелят с игривите елени и пауни, да изследват пъстрите цветя в градините, и да събират ароматни билки, които растат в нашите оранжерии. Когато се завърнат от изследванията си навън, те могат да играят с откритите от тях съкровища, а също и да използват въображението си, за да направят изкуство от рециклирани материали и много други!

 

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print
Telegram
Facebook

Форма за запитване по офертата

Manual Booking - Email

Още предложения за настаняване

Новогодишни предложения