ilio-mare

Ilio Mare Seaside Resort 5*

Ilio Mare Seaside Resort 5*

Ilio Mare Seaside Resort 5* – описание

Влезте в рая на спокойствието в Ilio Mare Resort, идеален както за семейства, така и за двойки, които търсят върховна релаксация и изключителни услуги по време на дългата си ваканция. Петзвездният хотел Ilio Mare Resort на остров Тасос се издига сред тропическите палми и тюркоазените води на златния си бряг, канейки Ви в свят на лукс и спокойствие.

Ilio Mare Seaside Resort 5* – настаняване

Изберете измежду 137 елегантни стаи и апартаменти, изкусно вдъхновени от колониалната архитектура и величие. Потопете се в подмладяващите води на басейните на хотела и се насладете на аромата на цъфналите градини. Изпитайте благоговение пред гледката към залеза и завършете деня си с вечеря на свещи на плажа.

Ilio Mare Seaside Resort 5* – допълнителна информация

Разгледайте кухня от висок клас в известния ресторант Lagoon, подмладете се в Ilio Mare Spa и организирайте вълнуващи дейности в Тасос. Позволете на децата да се забавляват невероятно в специално проектираната зона за детски съоръжения, докато вие релаксирате край басейна или във вашата наскоро реновирана стая. Ilio Mare е идеалното място за всички, които търсят лукс и комфорт

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print
Telegram
Facebook

Форма за запитване по офертата

Manual Booking - Email

Още предложения за настаняване

Новогодишни предложения