hayatt-pravets

Hyatt Regency Pravets Resort 4*, Правец

Hyatt Regency Pravets Resort 4*, Правец

Hyatt Regency Pravets Resort 4*, Правец – местоположение

На половин час път от София, луксозният хотел Hyatt Regency Pravets Resort, България, е перфектната дестинация за взискателни делови или туристически пътници. Живописният хотел разполага с 244 съвременни стаи и апартаменти с изглед към спокойното Правешко езеро или величествената Стара планина, подмладяващ спа център с 25-метров отопляем закрит басейн, изискани ресторанти, конферентен център за до 500 делегати и шампионско голф игрище с 18 дупки и пар 72. Заповядайте да се насладите на перфектния климат и да изживеете българските традиции заедно с непреходната елегантност с вашето семейство, приятели и колеги.

Hyatt Regency Pravets Resort 4*, Правец – настаняване

Hyatt Regency Pravets Resort предлага 244 модерни стаи със съвременен дизайн и удобни климатизирани гостни стаи, подходящи за модерния пътешественик. Предлагаме стаи с изглед към планината и езерото, които ви посрещат в спокоен атмосферен среден с просторни настанявания.

Hyatt Regency Pravets Resort 4*, Правец – СПА

Влезте в море на спокойствие в луксозния спа център на Hyatt Regency Pravets Resort. Гостите могат да се потопят в разнообразни процедури за здраве и красота, включително тайландски и аюрведически масажи, процедури за лице, обвивки и пилинги за тяло. Разкошният спа център включва и отопляем вътрешен басейн с размер 25 метра, сауни, парни бани, хамам и слънчева тераса, където можете да се отпуснете по време на престоя си.

Hyatt Regency Pravets Resort 4*, Правец – ГОЛФ КЛУБ

Проектиран от световноизвестния архитект на голф игрище Питър Харадайн, Правец Голф Клуб предлага шампионатно игрище с 18 дупки с пар 72 за играчи с всякакви способности. Голф игрището в стил парк се гордее с невероятна гледка към заобикалящата Стара планина, Правецкото езеро и впечатляващия Hyatt Regency Pravets Resort на другия бряг. Не забравяйте да се отбиете в ресторант Panorama в Club House по

Hyatt Regency Pravets Resort 4*, Правец – Фитнес Център

Нашият 24-часов фитнес център е оборудван с най-новите машини на Technogym, пейки, свободни тежести, многофункционално оборудване и пространства, за да тренирате и да останете във форма по време на пътуванията си.

Hyatt Regency Pravets Resort 4*, Правец – барове и ресторанти

След задоволителна игра на голф, за ползотворен бизнес обяд в средата на седмицата, семейно тържество или вечеря с любим човек, поглезете се с изключителни изживявания при хранене в нашите ресторанти и салони, празнуващи културното и кулинарно наследство на България.

 

 

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print
Telegram
Facebook

Форма за запитване по офертата

Manual Booking - Email

Още предложения за настаняване

Новогодишни предложения