Hotel Iva i Elena 11

Хотел Ива и Елена 3*

Хотел Ива и Елена 3*

Местоположение на Хотел Ива и Елана 3*

Хотел Ива & Елена е разположен в к.к Пампорово, в подножието на връх Снежанка, в  ски център “ Студенец” . На 50м. от хотела се намира четириседалков лифт, за връх Снежанка. Уникалното местоположение на хотел Ива и Елена в Пампорово и близостта до пистите и ски-съоръженията го правят предпочитано място за любителите на зимните спортове.

Помещения в Хотел Ива и Елена 3*

На свойте гости предоставя 53 помещения за настаняване, разположени в два корпуса, свързани с топла връзка и приемнно фоайе. Корпус “Ива разполага с 42 стандартни двойни стай. Корпус „Елена“ разполага с 11 лукс помещения – 2 студия, 6 едноспални апартамента и 3 двуспални. Всеки един апартамент е с индивидуално луксозно обзавеждане, в част от тях има камина.

Услуги в Хотел Ива и Елена 3*

Хотела разполга с ресторант “Злато Елен”, ресторант-барбекю “Суджук”, детски кът, игрална зала, релакс център, ски-гардероб с висок клас оборудване и специална стена за сушене на обувки, ски  училище, спортни развлечения и конферентна зала.

Всички гости на хотела ползват безплатно в релакс център (джакузи,парна баня и сауна), детски кът, безжичин интернет в целия хотел и паркинг.

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print
Telegram
Facebook

Форма за запитване по офертата

Manual Booking - Email

Още предложения за настаняване

Новогодишни предложения