Barcelo royal beach 7

Барсело Роял Бийч 5*

Барсело Роял Бийч 5*

Местоположение на хотел Барсело Роял Бийч 5*

Barceló Royal Beach е оазис на елегантност и ексклузивност на един от най-красивите брегове по крайбрежието на Черно море в Слънчев бряг, гарантирайки незабравимо преживяване.

Настаняване в хотел Барсело Роял Бийч 5*

Барсело Роял Бийч е 5-звезден хотел с 304 стаи, включително големи луксозни стаи и апартаменти за отдих на всички. Ето защо този хотел в Слънчев бряг е идеален за семейна почивка или романтично бягство. Стаите и апартаментите са решени в елегантен интериор, за да могат гостите да се насладят на максимален комфорт.

Услуги в хотел Барсело Роял Бийч 5*

Barceló Royal Beach разполага с 3 открити басейни и 1 закрит, който се отоплява в зависимост от метеорологичните условия. СПА центърът е един от най-големите в Слънчев Бряг, предлагащ широка гама от процедури и масажи за тяло, козметични услуги и фитнес студио.

Хотелът е помислил и за най-малките членове на семейството със своя клуб Barcy, идеален за деца на възраст от 4 до 12 години, за да се насладят на разнообразни дейности с развлекателен екип.

Ако пътувате по работа, хотелът предлага напълно оборудвани заседателни зали и цялостно обслужване, така че присъстващите да могат да се съсредоточат изцяло върху работата си.

 

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print

Споделяне

Facebook
Email
WhatsApp
Print
Telegram
Facebook

Форма за запитване по офертата

Manual Booking - Email

Още предложения за настаняване

Новогодишни предложения