Victoria HolidaysVictoria Holidays
Forgot password?


Туристически застраховки

 

Помощ при пътуване на българи в Чужбина

Застраховат се групово и индивидуално български и чуждестранни граждани за времето на пътуване или престой извън територията на Република България. Застраховката е валидна за цял свят с изключение на България.

Медицинска застраховка на чужденци в България

По условията на „Медицинска застраховка за чужденци в България“ се застраховат чужденците, които пребивават краткосрочно или продължително в Република България, или преминават транзитно през страната.

Отмяна на пътуване

Застрахователят възстановява на застрахованото лице разходи за самолетни билети, хотелски резервации и други туристически и бизнес услуги, извършени предварително, които не могат да бъдат възстановени при отмяна на пътуването.

Туристическа застраховка на българи в България

Застраховат се групово или индивидуално български граждани граждани, при пътуванията, почивките и престоя им на територията на Република България. Застраховката се предлага за всички лица на възраст до 69 години.

Туристическа агенция Виктория Холидейз ЕООД е лицензиран туроператор със сключена годишна застраховка Отговорнт на туроператора при ЗАД АРМЕЕЦ. Агенцията ползва ЗАД АРМЕЕЦ и като свой партньор за сключване на медицински застраховки при пътуване на своите клиенти.